Kulturcaféens kalender

 
Vores lørdagsmusik er efterhånden meget populær, man er derfor velkommen til at reservere plads(er) ved at kontakte os via mail: kulturcafeen@helsinge.com eller ved at ringe på 30 29 65 04 eller 42 92 99 99
 
PS! Ved arrangementer med billetsalg - tryk på "link" og du ryger direkte til vores billetsystem
 
 
 

Musik med gratis adgang

date Lørdag d. 26. november 2022
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 3. december 2022
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 10. december 2022
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 17. december 2022
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 7. januar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang
description Vi får besøg af Annika Spanggaard, som kommer med sin guitar og spiller/synger forskellige genrer.
Noget af det har hun komponeret selv.

date Lørdag d. 14. januar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang
description Lørdag den 14. januar får vi besøg af 3 medlemmer fra bandet Catchwood Steelband

Catchwood Steelband er et olietønde-orkester, der spiller original caribisk musik, men også tager mere moderne sange og spiller dem som var de "caribiske".
Moderne sange, eller gamle caribiske melodier, så garanterer vi altid musik med god stemning hele vejen.

date Lørdag d. 21. januar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 28. januar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang
url Link
description kommer forbi med sin guitar og spiller iørefaldende danske popsange.

date Lørdag d. 4. februar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 11. februar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 18. februar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang
description Et nordsjællandsk cover band, der spiller klassisk rock og blues.

date Lørdag d. 25. februar 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 11. marts 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 25. marts 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang
description Vi får besøg af Annika Spanggaard, som kommer med sin guitar og spiller/synger forskellige genrer.
Noget af det har hun komponeret selv.

date Lørdag d. 15. april 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang

date Lørdag d. 13. maj 2023
time 13:00 - 15:00
venue Gratis adgang
description Jam Jazz Band spiller traditionel Jazz , som man typisk kunne opleve tilbage i 1930’erne.

Bandet har ”hjemme” på Egegaarden i Espergærde, hvor vi fandt sammen da nogle af gårdens musikerne blev opfordret til, at spille til en fødselsdag. Jo – men vi skulle lige ”sætte” nogle sammen. Det blev til et hold som hurtigt kom til, at spille velklingende dynamisk traditionel jazz med en snært af dance hall swing.

Arrangementer med billetkøb

date Onsdag d. 30. november 2022
time 19:30 - 22:00
venue Kulturcaféen i Helsinge
url Link
description Elvis har ikke levet forgæves.....
Der er et utal af kopier, der optræder som ham, men det er sjældent at at se en "Female Elvis, som i den grad gør det forrygende. Du skal høre et katalog fra de første år til den alt for tidlige afslutning.
Udover dejlige toner fra Female Elvis, så møder du også hendes partner, som tager dig på “A trip Down Memory Lane” - en fantastisk kombination af fortælling om Elvis’ liv og en masse af hans skønne musik.
Det bliver et festligt Elvis arrangement!

date Søndag d. 11. december 2022
time 15:00 - 17:00
venue Kulturcaféen i Helsinge
url Link
description Julehygge med Kirsten Siggaard bliver en dejlig og hyggelig eftermiddag med en masse skønne julesange, Kirsten vil dog også spæde dagen op med andre sange fra hende lange karriere.

Denne dag kan der købes gløgg og æbleskiver samt dejlig Tuborg julebryg - og vi har selvfølgelig også kaffe, vin, sodavand og meget mere.....

Vi åbner kl. 14 og Kirsten går på kl. 15

OBS! Inden du køber din billet:

Hvis du ønsker at sidde sammen med nogen, som ikke har bestilt billet/billetter sammen med dig, så lad os det endelig vide, da vi anviser pladser.

Skriv eller ring til os: kulturcafeen@helsinge.com / Tlf.: 30 29 65 04

Velkommen til en skøn juleeftermiddag

date Torsdag d. 19. januar 2023
time 19:00 - 21:00
venue Kulturcaféen i Helsinge
url Link
description Spirituel aften m. Paloma Zendings

Kom til en rørende og magisk aften, i selskab med det clairvoyante medie Paloma Zendings (tidligere Jeanie-Marie) . Paloma vil denne aften, bringe jer helt tæt på den åndelige verden via clairvoyante budskaber og afdødekontakt, leveret på en direkte og ligefrem facon med et skønt twist af humor.

Få clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere og økonomi, eller få en hilsen fra din kære afdøde, der via budskaber kan sende masser af kærlighed og healing. Bærer du rundt på en dyb sorg, kan det ske, at du denne aften får besked og healing fra den anden side, som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve en lettelse i hjertet.

Aftenen slutter med fælles Trance Healing til publikum.

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind. Jo mere vi giver slip på kontrollen over, hvad der skal ske, og hvordan budskaberne forventes, jo stærkere bliver energierne.

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium og Healer med mere end 23 års erfaring. Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trance Medium og foredragsholder. Paloma afholder Klarsynsaftener, rundt omkring i landet, både alene og sammen med kollegaen Sebbastian Lorantius samt afholder kurser , workshops og meditations aftner m.m i hendes spirituelle Center i Roskilde.

www.palomazendings.dk

date Lørdag d. 28. januar 2023
time 18:00 - 22:00
venue Kulturcaféen i Helsinge
url Link
description INTIMT REVYSHOW MED STINE & MARTIN

- der serveres lækkert smørrebrød samt dejlig gammeldags æblekage til dessert.

Barmen i festhøjde, god mad og hurtige jokes

Showparret Stine & Martin, har de seneste år taget publikum med storm. Deres humoristiske og nærværende tilgang til publikum har sørget for røde lygter gang på gang. De har en fortid i blandt andet Tivoli Cabaret, Bakkens Hvile, Skagen Revyen og Cirkusbygningen i København. Deres underholdning er en blanding af revy, sjove historier og store syng-med showmedleys.

Mens publikum nyder maden, så ”popper” Stine og Martin op med indslag der både er syng-med-venlige og morsomme.

Noget for alle og 5 stjerner fra Børsen.

De to har underholdt sammen i 20 år og er kendt for at lave en fest for publikum. “Ovenpå et par sløje år, så trænger vi til at ha det lidt sjovt, så den eneste dybe tallerken man støder på i vores show, det er allerhøjst den fra forretten” griner Martin Knudsen. Netop deres humor fra Skagen Revyen, har flere gange sikret dem 5 stjerner i blandt andet Børsen.

Hemmeligheden er nærvær.

”I dag kan alle sidde hjemme og nyde deres store fladskærme med surroundsound, men de kan ikke opleve nærværet. ”Nærværet kommer publikum helt sikkert til at mærke, når vi med kærlig hånd tager fat i dem” fortæller Stine Bruun. Stine Bruun ved hvad hun taler om, for hun er tidligere Bakkesangerinde og hurtig i replikken, når det mandlige publikum spiller op. ”Der er jo heller ikke noget at sige til, at især mændene kommer med sjove kommentarer, når hun står i kjoler, med barmen i festhøjde” griner Martin Knudsen.

Tidsplan:

18.00 Døren åbnes

18.30 Der bydes velkommen

18.40 Maden serveres

date Søndag d. 19. februar 2023
time 15:00 - 17:00
venue Kulturcaféen i Helsinge
url Link
description Inden du køber din billet...
Hvis du ønsker at sidde sammen med nogen, du ikke har bestilt billetter sammen med, er det vigtigt, du skriver eller ringer til os, så sørger vi for, I kommer til at sidde sammen :-)EN FANTASTISK SANGERINDE BESØGER KULTURCAFÉEN

Marie Carmen Koppel har gennem årene udgivet 9 albums i eget navn og på hendes 10 udgivelse “ Forgiveness” er Marie klar med et album der viser hendes enorme stemmepragt og personlige fortællinger med en ny klang.

Gennem en lang og flot karriere har hun til stadighed vist sit værd og fasttømret sit navn som live artist ved at fylde spillesteder, kirker, musikhuse over hele landet igen og igen. Med sin intensitet og nærvær har hun opbygget et fast og trofast koncert publikum.

Som artist har hun altid gået sine egne veje og har med sin styrke, talent og ærlighed altid bevaret sin integritet. Hun har på albummet “Forgiveness” arbejdet tæt sammen med sin faste pianist, Steen Rasmussen, og sangene er produceret af netop de to.

​Spisning inden koncerten
Hvis du har lyst til at spise inden koncerten, står vi klar med en dejlig udvidet "Farfartallerken", som er en slags platte.

date Søndag d. 5. marts 2023
time 15:00 - 17:00
venue Kulturcaféen Vp-Arkaden Helsinge
url Link
description Erik Grip har spillet koncerter siden 1963
I dag er en koncert med Erik Grip mere end sange. Anekdoter og røverhistorier mellem sangene gør det til noget yderst personligt og nærværende. En anmelder skrev bl.a.: ”..der går helt Niels Hausgaard i den. Det er morsomt og rørende”.
Erik Grip fik sit folkelige gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund”. Men også sangene ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Gult græs mod solen” m.m. fl. har gjort sit til Erik Grips store popularitet blandt rigtigt mange.
Midt i al det populære og kommercielle må det ikke glemmes, at Erik Grip startede som folkesanger med mange spillejobs i de små folkeklubber og mindre spillesteder, der selv var begyndt i 1960´erne. Det blev til et utal af turneer solo eller sammen med navne som Trille, Sebastian og Jan Toftlund. Sidstnævnte havde især i begyndelsen Erik Grip som fast makker og akkompagnatør. Erik Grip satte også melodier til Jan Toftlunds yderst socialt engagerede og samfundskritiske tekster.
Erik Grip´s store forbillede på scenen er tydeligt Pete Seeger eller en Paul Simon, naturligt nok, da de om nogen personificerer den amerikanske folk-revivel, da den kom til Danmark. Inspiration var også de mange besøg af folksingers i Visevershuset i Tivoli, København. Her var var mødet med Alex Campbell, Dave Cousins, Sandy Denny og Trevor Lucas et personligt møde, der har sat sine spor i spillestil og måden at tiltale sit publikum på.
Udgivelsen af ”Frank Jægers Viser” i 1975 blev en ny retning indenfor folkesangen i DK, og med mange efterfølgende udgivelser af danske digte tilsat musik afsatte Erik Grip en ny musikstil i Danmark.
Erik Grip er i dag fortsat en meget aktiv musiker, der stadig indspiller musik og turnerer til kirker og på små som store spillesteder i hele landet.

OBS!
Til dette arrangement kan der tilkøbes mad, som består af en udvidet "Farfartallerken", som er en slags platte

date Søndag d. 30. april 2023
time 15:00 - 18:00
venue Kulturcaféen i Helsinge
url Link
description TAMRA ROSANES - Danmarks ukronede country dronning!

Tamra Rosanes har siden 70'erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Grundet en lang karriere har hun skabt et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60'erne og musik fra vore dages tid.

date Søndag d. 24. september 2023
time 15:00 - 17:00
venue Kulturcaféen Vp-Arkaden Helsinge
url Link
description VÆRD AT VIDE INDEN DU BESTILLER DIN BILLET

Inden "Syng med og Tip et Hit" starter har du mulighed for at spise først. Vi serverer en dejlig udvidet Farfartallerken, som er en slags platte.

Maden serveres kl. 13.00

Syng med og Tip et Hit starter kl. 15.00

HVIS MAN VIL SIDDE SAMMEN

Der bliver anvist pladser ved ankomst. Hvis du vil sidde sammen med nogen, som du IKKE har bestilt billetter sammen med - ring eller skriv til os, så sørger vi for, I kommer til at sidde sammen...DEN HYGGELIGSTE EFTERMIDDAG MED DEJLIG MUSIK OG GÆTTERIER

Klaus Strand-Holm, der er kendt fra Klaus & Servants, spiller og synger hits fra flere årtier, mens Karin Strand-Holm stiller spørgsmål om de enkelte numre. Der bliver sunget med ved bordene, der bliver grinet og hvisket til naboen. Hvem var det nu, der sang det nummer? Hvad var det nu det hed?

De spørgsmål Karin har til publikum er lette og kræver kun et kryds i JA eller NEJ rubrikken på de omdelte tipskuponer. Klaus kunne eksempelvis synge ”Gem et lille Smil” og Karin ville så spørge: ”Var det Gustav Winckler, der sang den til tops i Danmark?” JA eller NEJ.

Inden tipskuponen afleveres sætter deltagerne en cirkel om den sang, de mener, er den mest populære. Spændingen stiger, for er dét nummer, som man selv kan li’, nu også favoritten hos de andre deltagere? Arrangementet afsluttes med præmieoverraskelse.

Velkommen til en hyggelig dag sammen med os.
Kulturcaféen | VP Arkaden 24, 3200 Helsinge  | Tlf.: 42 92 99 99