Thomas Buttenschøn - UDSOLGT
 
date Torsdag d. 27. januar 2022
 
time 19:30 - 22:00
 
venue Kulturcaféen Vp-Arkaden Helsinge
 
description Thomas Buttenschøn inviterer publikum til en mindeværdig koncert, hvor musik og storytelling fremføres på autentisk vis, ligesom der tages humoristisk livtag med livets finurligheder og kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til, får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn. SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN er titlen på Thomas’ nyeste skud, der er opfølgeren til det anmelderroste, totalt udsolgte og derfor meget efterspurgte album fra 2015 med den næsten enslydende titel, SANGE DER IKKE ER TIL RADIOEN.

2015 albummet blev kun solgt live, og det nye album sælges således også kun til koncerterne, som LP. Albummet trykkes i begrænset oplag, og vil ikke kunne købes i butikker. SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN indeholder, personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat, (deraf titlen) men simpelthen bare er sange om mennesker, følelser og betragtninger, som Thomas bare måtte ud med. Det er derfor selvsagt en aften, der står i det personlige tegn. Sange, følelser og poesi, som præsenteres i et virvar af utallige vittige og tåkrummende historier fra et levet liv, der sjældent former sig som forventet, men som mildest talt, og sagt ”i al fortrolighed”, bliver ved med at overraske – ikke mindst Thomas.

De poetiske sange fremføres håndspillet, på en charmerende måde, der får sit unikke liv i et stemningsfuldt samvær med publikum. Der lægges op til, at publikum kan nynne, synge og grine med fra start til slut.

Spisning før koncert
Hvis du vil nyde en udvidet Farfartallerken (platte) inden koncerten, så kan dette tilkøbes.

Billetpriser
Billet 200 kr.
Billet incl. Farfartallerken (en slags platte) 350 kr.

Billetsalg
Skriv til: Kulturcafeen@helsinge.com
Ring til: 30 29 65 04
I caféen: VP-Arkaden 24, 3200 Helsinge

Tider:
Spisning starter kl. 17.30
Koncert kl. 19.30

Vi glæder os til en skøn januar aften i Thomas' selskab
 
Kulturcaféen | VP Arkaden 24, 3200 Helsinge  | Tlf.: 42 92 99 99